♥ I thought you we're diffrent, but hey it's not the first time Im wrong

Hej hopp alla fina! Halloween (stavning??? haha) idag juuu! Hahaha tänker inte uppmarksama det eller nåt men går väl ut ikväll eller något.............. aaaa vet inte vad jag ska skriva så puusssss!
Jo det gör den..

♥ Allt kan gå itu, men ett hjärta kan gå i tusen bitar

Hej hopp! Ska snart dra ut med Linn och typ Elin hehe. Får väl se vad vi hittar på, men idag på dagen så var jag hemma hos Linn haha och gjorde masssaaa saker :DDD men skriver när jag kommit hem igen!

♥ En vänskap som aldrig försvinner.. <3

haha inte världens bästa bild men vad skulle jag göra utan er tre? Ni är dom som man går till när man är ledsen, arg, besviken eller när man bara vill fucka ur toootalt! Älskar er, glöm aldrig det! <3

♥ I'm gonna have fun 'cause there's nothing wrong with who I am

Hej hopp! Sitter och lyssnar på musik och försöker komma på menigen med livet.. (inte riktigt men ändå) Ska typ inte göra något speccielt nu ikväll, så aaaaaa! Men uppdaterar mer sen! :))

♥ I'll be fine, just not today

Hejsan hoppsan! (fulaste ordet någonsin) Väldigt chill kväll måå jag säga, va ute med nu på kvällen och har inte gjort så mycket sen dess. Fick ju som sagt höstlov idag! veryyy niice! Imorgon så ska vi typ ha gäster på kvällen eller nåt så ska väl städa och lite sånt på dagen! men heheh aa! Pusss!

♥ A broken heart is what changes people

Hej hopp! Sitter här inne i mitt rum och typ svälter ihjäl! hahah har inte ätit än.. knaas familj säger jag bara! Skola idag som vanligt, redovisade mitt svenska 15 och det gick väl helt okej hoppas jag! Imorgon är ju sista dagen innan höstlovet så det är ju feeeta nice! ;))) haha nej men pusss! <3

♥ Show me that you're worth fighting for

Hejsannn! Sitter just nu och gör skolarbete, som vanligt haha! Nej men aaaa så är deeeeet! Men skriver mer sen eller nåt!
Tumblr_lki2almon11qbk0rto1_400_large

♥ Bajs.

Hej hopp! Är med en kompis just nu så bloggar mer sen! :D

♥ We are two worlds apart I'm hoping ours will soon collide

Hejsan! Sitter och arbetar med Svenska och Engelska så jäävla kul! nee inte sååå.. aja idag var jag i skoaln som vanligt var val okej eller nåt? Hörs sen! :)))

♥ Mistletoe <3

Så bra! <33

♥ I'm in this constant battle but the only person I am fighting is myself

Hej hopp! Sitter och håller på med mitt svenska steg 15 verkligen jätte kul! eller inte -.- Var tidigare idag på Ikea och fick med mig hem två hjärt kuddar haha och en röd blommig lamapa? Skulle köpt en sån här stor New york tavla men ska göra det om ett tag istället! aja hööörs seeen! :DDDD
2duy2c3_large Nån dag.. då kommer ni hitta mig i New york! ;) (Gift med Bieber)

♥ I'm terrified of what you'll do, my stomach screams just when I look at you

Hej hopp! Kom precis hem från sickla, köpte en tjocktröja och ett till korshalsband :D meeeen aaaa.. ska väl typ ut ikväll eller nåt men hörs sen!
Ps. kan visa bild på vad jag köpte sen! :)
Tumblr_lrfyh1hfba1qddqczo1_500_large

♥ You need to belive me

Hej hopp! Har studiedag idag så det är fett niiice! Men sitter här med Linnnn och gör inte så mycket. Lite senare idag så ska vi iväg och göra en sak.. Hehe men hörs seeen! :)))

♥ You are the one i want. Just you.

Hej hopp! Ska strax sovaaaa är så tröööttt! Skola idag som vanligt gick väl helt okej, hade musik, So och No och satt och tittade på min älskling! ;) haha nej mennnnn aaaa :DDDDDDD Kan väl säga så här att när jag ser honom så typ dör jag? haha men aa.. tssss! okej? fattar knappt vad jag skriver -.--.-.-.

♥ I can't breath without you, but i have to

Hej hopp! Kom hem från skolan vi tre typ och har inte gjort så mycket sen dess.. kul liv man har! -.- men ska typ plugga so nuuu!

♥ The trick is to keep breathing

Hej hopp! Varit borta hela dagen idag så därför så dålig uppdatering! Ikväll ska jag ut med Linn, elin och Joakim så det blir niice! :))) Men hörs senare!
Tumblr_lt48z1ctzv1qi363wo1_500_large

♥ I need you in my life. I do.

Hej hopp! Assssåååå vet ni vaddd??? jag vill ha en gosig pojke att pussa på just nuuuu! haha ;))) men aa är väl forever alone? Vanlig dag idag satt väl mest och dreglade efter mitt ögon godid? haha nää skoja men aaa! Konstigt inlägg? :DDDDD
Tumblr_ls553djey91r3dlsvo1_1280_large

♥ Tråkkkkk!!!

Hejsan! Sitter och gör ingenting! -.- gud vilket liv jag har! Nej men ska kanske dra ut ikväll med Linn så det blir nice! Men hörs sen! :D

♥ I'm not perfect

Hej hopp! Ska precis börja göra lite engelska men kände för att göra ett blogg inlägg innan! :) Idag efter skolan så var jag med Linn och vi va hemma hos mig och så.. men aaa hörs sen! :)

♥ Jag kämpar sliter, svettas

Hej alla! Förlåt för dålig uppdatering men jaa! Idag så  var jag med Linn och sånt. Men ska typ jobba engelska nu så hööörs! :))

♥ But I guess if I love you, I should let you move on

Hejsan! Sitter just nu och skypar med Evelina och ska snart börja kolla på Black swan Men aaaa.. Hörs imorgon eller ikväll :)))

♥ A tight hug can do so much for someone thats hurting

Hej alla! Har inte gjort så mycket idag och vet inte vad jag ska skriva så heiiiddooo! :DD

♥ Glasss!

Hej hopp! Kom hem för en liten stund sedan har varit ute med Linn! :DD Sitter just nu och äter glass och känner mig som ett fetto.. hehehehe.

♥ Again, you're breaking inside

Hej hopp! vaknade för nån timme sen.. Vet inte vad jag ska göra idag faktist, såååå aaaaaa hhehe :DD Har typ inget att skriva om så pussssssssssss!

♥ And I'm the idiot that falls for it every time.

Hej hopp! Skönt att det är äntligen är freedag! Varit en ganska seg vecka.. men ett bra slut.. hehehe :DD Men aaaa, vet inte vad jag skriva?? Så hörs seen!

♥ People like me don't belong with people like him anyway

Hej hej! Det här blir dagens sista inlägg ska duscha och sova sen! :))
Ps: Måste bara få säga en sak som jag verkligen hatar; Tjejer som håller på och gnäller övar att dom har mens eller mensverk över bloggen. Tror ni vi bryr oss om ni har verk eller inte? aja godnatt!
Coola brudar!

♥ Attack life. it's going to kill you anyways

Hej hopp! Sitter och skypar med Linn just nu! niiice! Men ska typ göra franska nu -.- om jag orkar hehe kanske blir att kolla på Gosip girl istället?? ;)
just nuuu! ;))

♥ I need you

Hej hej! Är hemma från skolan nu. Ska ät pommes frites är så jääävla hungrig! Idag så fyller min brorsa år så ska fira honom ikväll! :) men hörs senare! :))))

♥ She will be loved

Hej hopp! Sitter i skolan just nu och håller på med geografi, så jääääävla roligt! Eller vad säger ni? ;) uppdaterar mer när jag kommer hem, :DDDD

♥ I may not know much, but I know how to be a friend

Hej hopp! Kom hem för nån timme sedan. Var väl helt okej i skolan hade matte, engelska och idrott såååå aaa. Men ikväll ska jag typ inte göra nånting va hemma och typ kolla på Greys anatomy! :DDD hehe pussss!
Oj va fina syskonen Harrysson är! ;)

♥ Can't you see what i feel about you?

Hejsaaan! Förlåt för ett depp inlägg igår men hehe :D Kollade alla fall på en tjejs blogg där hon hade skrivit om vikt och lite sånt där och hon hade verkligen rätt man ska älska sig själv och inte hålla på och säga att man ser tjock ut när man inte är det och sånt, vilket jag borde bli bättre på.. men aja om ni vill hitta hela inlägget kan ni göra det här: http://eliinlindberg.blogg.se/ Du har rätt Elin, man ska älska sig själv! :)

♥ En liten ros med ett hål i sin själ

Vet inte vad jag känner eller vill längre, om den där dagen i Mars aldrig hade varit så hade jag aldrig  kännt  så här för dig . Men nu är det som det är och jag får väl gå vidare eller.. asså åhhh varför ska allt va så svårt!?!?

Dagarna man inte visste va kärlek va..

♥ People make misstakes, even the people that we love

Hej hopp! Kom hem från skolan för en liten stund sedan och har inte driekt gjort något sen dess.. Men har NO- prov imorgon så ska börja öva det till nu så skriver mer sen! :)

♥ 3 år sen..

haha guud, Elin, Linn och jag haha

♥ There's something, something about you and I

Hej hopp! Förlåt för dålig uppdatering men har inte haft nån blogg lust.. Men i helgen så sov ju Linn och Elin här så det var nice! Men ska typ plugga nu så hörs! puss

♥ Hej hopp!

Hej hej! Ligger här med Linn och Elin och slöar :D men vi ska typ ut senare ikväll som vanligt! ;) puss!